Lovačko društvo Borovo održalo je 15.04.2022. redovnu izveštajnu skupštinu. Izvršni odbor LD Borovo podneo  je skupštini niz izveštaja i stanje za proteklu godinu te izvestio o planovima kako za tekuću tako i za naredne godine. Skupština je jednoglasno usvojila sve planove i izveštaje. Sve kritike i utisci su bili pozitivni kao i finansijski bilnas kojim se LD Borovo može pohvaliti. Zahvaljujući dobrom i domaćinskom gospodarenju LD Borovo dugi niz godina piše pozitivan bilans sa značajnim finansijskim rezultatom. Kako na finansijskom tako i na radnom i lovnom nivou LD Borovo beleži porast fonda divljači, a svi lovno tehnički objekti su uredni i spremni za otvaranje nove lovne sezone. LD Borovo je za ovu godinu pripremilo niz događanja i manifestacija gde planira okupiti kako lovce i ljubitelje prirode tako i sve ljude dobre volje te raditi na unapređivanju društevnog života i lovstva ne samo na teritoriji Opštine Borovo već i šire. Ovu ideju i nameru podržale su i neke od najznačajnijih organizacija za našu zajednicu među kojima su i Zajedničko Veće Opština.

 Ovim putem bi se zahvalio svima koji podržavaju naš rad i trud, a posebno bi naglasio naše zaslužne članove čije iskustvo je od velikog značaja a podrška neizostavna.

 Izvšni odbor LD Borova se zahvalio lovcima na fer i korektnom ponašanju u protekloj lovnoj sezoni čemu se nada i u ovoj predstojećoj!

                                                Kobra Kob i Dobar Pogled svim kolegama!